Välkommen Till Hälsans Hus Padelbana!

 

Padeltennis

 
Padeltennis är en snabbt växande sport som passar alla. Nu finns möjligheten att spela Padeltennis här hos oss på Hälsans Hus. Kom och testa vår nya fina padelbana du också. Rack och bollar finns att hyra hos oss i receptionen.
 
Det finns ett par olika alternativ för dig som vill hyra padelbanan.
Om du väljer att;
 
  1. Spela under simhallens öppettider. Då går det utmärkt att ringa och boka tid på telefonnr 0474-71140, eller kom in till oss i receptionen. När du spelar under dessa tider finns även möjligheten att hyra rack. Du betalar då ditt inträde hos oss i receptionen innan du börjar spela.
  2. Spela på obemannade tider. Du bokar fortfarande tid via telefon men för att spela på obemannade tider krävs att du har en medlemsprofil hos oss och en inpasseringsbricka så att du kommer in i lokalen. För att bli medlem hos oss krävs att du kommer in till oss på Hälsans Hus. Du betalar fortfarande i kassan men vid ett senare tillfälle. Observera att det på obemannade tider inte finns någon möjlighet att hyra rack. (Om ca en vecka kommer du kunna boka och betala via internet)
  3. Abonnera en fast tid, där du alltid har tillgång till banan vid samma tid(er) varje vecka(or). Detta kan endast göras av personalen på Hälsans Hus. Du bokar då ditt abonemang via telefon, eller i receptionen. För att boka abonemang krävs att du har en medlemsprofil hos oss. För bokning på obemannade tider krävs då även en inpasseringsbricka så att du kommer in i lokalen. För att bli medlem hos oss krävs att du kommer in till oss på Hälsans Hus.  En abonnerad tid betalas oavsett om du använder den eller ej, betalning görs antingen gång för gång, eller alternativt på faktura varje månad.
Läs mer om hur du spelar padeltennis på https://padelregler.se/om-padel
 
Välkomna!

 

Kontakta oss

0474-711 40 (även avbokningar)

info@halsans-hus.com

Hälsans väg 2 , 364 30 Åseda