Välkommen till vårt fräscha gym!

Just nu gäller bokning för att få tillgång till Hälsans Hus gym. 8 personer / timme.

Bokningsinfo finns under öppettider.

Hälsans Hus Gym består av en friskvårdsdel med styrke- och konditionsmaskiner, en träningsrigg/bur och en stor friviktsdel. Till vårt gym är du välkommen från det året du fyller 16 år. (Fredagar 10.00-16.00 är du mellan 12-15 år välkommen i målsmans sällskap.)

I vårt gym går träningen att variera i det oändliga. Är du ny i gymmiljö och känner dig osäker? Lugn, vi finns här för dig. Boka en kostnadsfri genomgång av gymmets maskiner (ca 15 min). För ett mer personligt träningsupplägg, kika in på Personlig Träning i huvudmenyn och boka tid med en av våra duktiga Personliga Tränare (PT). 

 

Trivselregler

Något som för oss på Hälsans Hus är väldigt viktigt är att alla skall trivas och känna sig trygga i våra lokaler. Allt du vidrör skall desinficeras. Tänk på att hålla avstånd! Gymutrustning så som hantlar, skivstänger och kettelbells tas om hand och plockas in efter användning. Utspilda drycker, talk eller svett på bänkar, gymutrustning och golv torkas av direkt för att hålla Hälsans Hus gym så fräscht ochtrivsamt som möjligt.

Medlemsavtal

När du köper gymkort på Hälsans Hus kommer du att få läsa igenom och fylla i ett formulär där du godkänner bl.a övervakning med övervakningskamera. Regler, vett och etikett skall också skrivas under. Du som gymkund har ett ansvar av att lämna gymlokalen så som den var när du kom dit. Vikter läggs tillbaka på ursrpunglig plats, redskapen används med respekt och musik hålls på lagom nivå. Det är ej tillåtet att föra in ickemedlemmar i Hälsans Hus gym. Detta kan leda till indragning av kort/tagg.

 

 

 

Kontakta oss

0474-711 40 (även avbokningar)

info@halsans-hus.com

Hälsans väg 2 , 364 30 Åseda