Padelspel UTOMHUS 

Ni som har inpasseringskort med aktivt gym eller aktiv padelentre kan nu spela padel utomhus. För att kunna låsa upp dörrarna till padelbanan så måste man hämta nycklarna inifrån padelskåpet där man lånar rack och bollar (innaför gymentrén)

KOD PADELSKÅP: 751

 VIKTIGT ATT NI LÅSER OcH LÄMNAR IN NYCKLARNA I PADELSKÅPET IGEN EFTER NI SPELAT   

OBS! lysen ej installerat ännu och därför får ni ha med egna pannlampor om ni spelar i skymning. 

VAMOS! 

Pga det nya bokningssystemet i gymmet så är det bara padelentén som gäller för padelspelare.

Du kan kolla om du redan har en aktiv padelentré via mina sidor när du har loggat in. För att få tillgång till padelentrén behlöver du annars lägga till detta i din profil. Detta kan tyvärr bara göras via receptionen. Ring eller kom in till oss för att få hjälp. 

Välkommen till Hälsans Hus Padelbana!

PRIVATLEKTION PADEL
priser /timme:
1 person 550:- (inkl. bana)
2 eller fler personer 600:- ( inkl. bana)
BOKAS MED ANTON via Mail : anton@halsans-hus.com

 

 

Padeltennis

Padeltennis är en snabbt växande sport som passar alla. Nu finns möjligheten att spela Padeltennis här hos oss på Hälsans Hus. Kom och testa vår  fina padelbana du också. Rack och bollar finns att hyra hos oss i receptionen.

 

Det finns ett par olika alternativ för dig som vill hyra padelbanan.

Om du väljer att;

 

  1. Spela under simhallens öppettider. Då går det utmärkt att ringa och boka tid på telefonnr 0474-71140, eller kom in till oss i receptionen. När du spelar under dessa tider finns även möjligheten att hyra rack. Du betalar då ditt inträde hos oss i receptionen innan du börjar spela.
  2. Spela på obemannade tider. Du bokar tid via hemsidan ("boka online")/ telefon men för att spela på obemannade tider krävs att du har en medlemsprofil hos oss och en inpasseringsbricka så att du kommer in i lokalen. För att bli medlem hos oss krävs att du kommer in till oss på Hälsans Hus. Du betalar vid bokning genom att skriva in betalkortsnummer. Observera att du måste få en kod av oss i receptionen för att kunna hämta ut lånerack som ligger i ett skåp vid gymentrén.
  3. Abonnera en fast tid, där du alltid har tillgång till banan vid samma tid(er) varje vecka(or). Detta kan endast göras av personalen på Hälsans Hus. Du bokar då ditt abonemang via telefon, eller i receptionen. För att boka abonemang krävs att du har en medlemsprofil hos oss. För bokning på obemannade tider krävs då även en inpasseringsbricka så att du kommer in i lokalen. För att bli medlem hos oss krävs att du kommer in till oss på Hälsans Hus.  En abonnerad tid betalas oavsett om du använder den eller ej, betalning görs antingen gång för gång, eller alternativt på faktura varje månad.

Läs mer om hur du spelar padeltennis på https://padelregler.se/om-padel

 

Välkomna!

Kontakta oss

0474-711 40 (även avbokningar)

info@halsans-hus.com

Hälsans väg 2 , 364 30 Åseda