Pga det nya bokningssystemet i gymmet så är det bara padelentén som gäller för padelspelare.

Du kan kolla om du redan har en aktiv padelentré via mina sidor när du har loggat in. För att få tillgång till padelentrén behlöver du annars lägga till detta i din profil. Detta kan tyvärr bara göras via receptionen. Ring eller kom in till oss för att få hjälp. 

Välkommen Till Hälsans Hus Padelbana!

 

NYHET!

Hälsans Hus Padel seriespel 2020

Ny omgång fortlöpande

Nu är det dags att anmäla sig till Hälsans Hus första säsong i Padeltennis. Seriespelet riktar sig till alla oavsett tidigare kunskaper, damer som herrar. Syftet med seriespelet är att få möta nya spelare, spela mer kontinuerligt och att utvecklas i och med detta. Ambitionen är att ha en damklass och en herrklass. Alla kan deltaga oavsett ålder och kunskap då serierna blir nivåanpassade.

Sammanfattning Regler;

Varje serie kommer innehålla 6 lag, ett preliminärt spelschema sätts och man har där fyra veckor på sig att möta de andra  lagen. Efter det går 1:an i divisionen upp, 6:an åker ner samt att lag 2, 3, 4 och 5 i tabbelen stannar kvar i befintliga divisionen. För att få så jämn första omgång som möjligt kommer vi på Hälsans Hus fördela in serierna. Det kommer att köras 1 match per vecka och därefter en ”uppsamlingsvecka” om lagen inte har haft möjlighet att hitta tid till det utefter spelschemat, dock skall alla matcher vara spelade innan fredagen i uppsamlingsveckan.

Matchtid: 90 min, bäst av 3 set, dock ger varje set en poäng vilket innebär att du kan vinna med t.ex 3-0 eller 2-1. (Varje set skall vinnas med 2 game, vid 1-1 i set med fem minuter kvar av matchtiden avgörs det i ett tiebreak till 3). Är matchen klar på under 90 min får givetvis tiden utnyttjas.

Lag: Laget får innehålla mer än två spelare men endast 2 stycken spelare per match. Man får låna spelare från andra lag men då måste man låna spelare från en lägre division.

Speldagar: Man bestämmer dag och tid med sin motståndare och bokar in tiden via internet.

Kostnad: 360:- per match, betalas vid bokning och därefter.

Anmälan: Sker per mail till kristian@halsans-hus.com och är bindande, uppge namn, mailadress och telefonnummer på dig och din lagkompis, preliminärt spelschema samt kontakuppgifter till övriga går ut per mail. 

Har du ingen spelpartner skriver du detta i ett mail så försöker vi lösa en åt dig.

Antal serieomgångar: Löpande

Inbollning: 5 minuter (hemmalaget ansvarar för bollar)

Val av sida: Hemmalaget väljer sida samt börjar serva.

Resultat: Rapporteras till kristian@halsans-hus.com av hemmalaget.

Utrustning: Rack och bollar finns att låna via Hälsans Hus.

Är du inte redan befintlig kund hos oss får du en inloggning och tagg vid första speltillfället så att du dels kan boka tider men även kommer in på anläggningen.

Har du övriga frågor, kontakta oss helst via mail (kristian@halsans-hus.com) eller på telefon 0474-71140.

Välkomna till att bli en del i den roligaste idrotten i kommunen!

 

Padeltennis

 

Padeltennis är en snabbt växande sport som passar alla. Nu finns möjligheten att spela Padeltennis här hos oss på Hälsans Hus. Kom och testa vår nya fina padelbana du också. Rack och bollar finns att hyra hos oss i receptionen.

 

Det finns ett par olika alternativ för dig som vill hyra padelbanan.

Om du väljer att;

 

  1. Spela under simhallens öppettider. Då går det utmärkt att ringa och boka tid på telefonnr 0474-71140, eller kom in till oss i receptionen. När du spelar under dessa tider finns även möjligheten att hyra rack. Du betalar då ditt inträde hos oss i receptionen innan du börjar spela.
  2. Spela på obemannade tider. Du bokar fortfarande tid via telefon men för att spela på obemannade tider krävs att du har en medlemsprofil hos oss och en inpasseringsbricka så att du kommer in i lokalen. För att bli medlem hos oss krävs att du kommer in till oss på Hälsans Hus. Du betalar fortfarande i kassan men vid ett senare tillfälle. Observera att det på obemannade tider inte finns någon möjlighet att hyra rack. (Om ca en vecka kommer du kunna boka och betala via internet)
  3. Abonnera en fast tid, där du alltid har tillgång till banan vid samma tid(er) varje vecka(or). Detta kan endast göras av personalen på Hälsans Hus. Du bokar då ditt abonemang via telefon, eller i receptionen. För att boka abonemang krävs att du har en medlemsprofil hos oss. För bokning på obemannade tider krävs då även en inpasseringsbricka så att du kommer in i lokalen. För att bli medlem hos oss krävs att du kommer in till oss på Hälsans Hus.  En abonnerad tid betalas oavsett om du använder den eller ej, betalning görs antingen gång för gång, eller alternativt på faktura varje månad.

Läs mer om hur du spelar padeltennis på https://padelregler.se/om-padel

 

Välkomna!

Kontakta oss

0474-711 40 (även avbokningar)

info@halsans-hus.com

Hälsans väg 2 , 364 30 Åseda